Plugin Cafe Homepage
Forum Home Forum Home > Plugin Cafe > SDK Help
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search

Using Attribute Manager

Author
Message
  Topic Search Topic Search
tofuji View Drop Down
Member
Member


Joined: 2003 Feb 20
Location: Japan
Online Status: Offline
Posts: 13
Direct Link To This Post Topic: Using Attribute Manager
    Posted: 2003 Nov 08 at 5:26pm

User Information:

Cinema 4D Version:   8.100 
Platform:      
Language(s):   C.O.F.F.E.E  ;   

---------

User Information:

Cinema 4D Version:   8207;
Platform:   Windows  ;
Language(s):     COFFEE; 

---------

Is it possible to use the Attribute Manager for an COFFEE Expression tag?

I have coded a MenuPlugin with non-modal dialog, then I wanted to port some functions in the plugin to PluginTag with also non-modal dialog. First I tried to copy some code of the MenuPlugin to the PluginTag, however the tag did not put the non-modal dialog but Attribute Manager was called. Now the Attribute Manager is blank, and I have no idea to display checkbox or field there.

Please help.

 

Toshio Fuji <gtofuji@gmail.com>
Back to Top
Katachi View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2002 Oct 30
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 2543
Direct Link To This Post Posted: 2003 Nov 09 at 1:59pm

hi,

it´s not possible

Back to Top
tofuji View Drop Down
Member
Member


Joined: 2003 Feb 20
Location: Japan
Online Status: Offline
Posts: 13
Direct Link To This Post Posted: 2003 Nov 10 at 3:03am
Quote: Originally posted by 3D Designer on 09 November 2003

hi,

it´s not possible





Thanks Samir.

As a result, I have used XPresso to use the AM (as User Datas) from Tag. It is not usual way but still working.
Toshio Fuji <gtofuji@gmail.com>
Back to Top

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

This page was generated in 0.094 seconds.